Yakushi Kabuto

Kabuto je extrémne silný liečiteľský ninja zo Skrytej Zvučnej dediny. Kabuto je verný a oddaný svojmu pánovi Orochimaruovi, takže sa stal jeho pravou rukou. Hlavne zo začiatku seriálu mal za úlohu robiť špióna Zvučnej dediny. Sedemkrát navštívil Chuuninskú skúšku a tváril sa, že prepadol len preto, aby zisťoval rôzne informácie o okolitých ninjoch, ktoré by mohli byť užitočné pre Zvučnú dedinu. Vždy pred finále sa vzdal, aby mohol ísť zas.

Ako malý bol Kabuto nájdený pri bitke Kikyou polomŕtvy, pričom bol jediný, kto prežil. Priniesol ho veliteľ liečiteľských ninjov, ktorý si ho neskôr adoptoval a učil ho rôzne liečiteľské techniky. Kabuto zmaturoval v Ninja akadémii vo veku desiatich rokov a následne robil rôzne jednoduché misie pre geninov.

Kabuto sa dostal k Orochimaruovi ako špión od Sasoriho z Akatsuki. Sasori ovládal Kabutovu myseľ a tým ho prinútil, aby pracoval pre Orochimarua a predával mu informácie. Ibaže Orochimaru to odhalil a Sasoriho techniku na ovládanie mysle zrušil. Kabuto získal pochopenie pre Orochimaruove dôvody, a tak preň ho slúži aj bez toho, aby ho musel nútiť. Orochimaru Kabuta považuje za požehnanie, keďže vďaka jeho lekárskym schopnostiam môže používať jeden pokusný subjekt znova a znova.

 

Počas Chuuninskej skúšky sa tváril ako listový ninja. Bol v tíme spolu s Akado Yoroiom a Tsurugi Misumim. Dokonca pomáhal tímu 7, aby mohli prejsť, ale v skutočnosti o nich chcel len získať informácie a to hlavne o Sasukem, ktorý bol Orochimaruov hlavný cieľ. Všetky údaje si uchováva do svojich špeciálnych informačných kartičiek. Nakoniec sa ale vzdal hneď pred vyraďovacím kolom, pretože sa bál, že by ho Tretí Hokage mohol odhaliť.

Ovláda množstvo zaujímavých techník, ako napríklad Shikon no jutsu, čo je technika mŕtvej duše. Pomocou toho môže Kabuto dočasne ovládať mŕtvoly nablízku a tým ľahko oklamať protivníka. Použil to napríklad proti Kakashimu, ktorý bol veľmi prekvapený z jeho schopností. Počas záveru Chuuninskej skúšky sa prezliekol za ANBU a počas Sasukeho boja použil Nehan Shouja no jutsu, čím uspal takmer všetkých na štadióne a započal inváziu z Piesočnej a Zvučnej dediny.

 

Po tom, čo bol Orochimaru zabitý, ostal Kabuto bez akéhokoľvek vedenia. Cítil, že sa nad Orochimaruom nedokáže povzniesť, a tak sa inšpiroval u Naruta. Naruto má v sebe démona Kyuubiho, a tak Kabuta napadlo, že keď do seba vloží Orochimaruovu silu, tak môže byť oveľa silnejší ako skutočný Orochimaru. A tak zobral Kabuto Orochimaruove tkanivo a vložil si ho do tela, ktoré sa ale začalo rýchlo rozrastať, takže to menilo časti jeho tela, aby sa začali podobať na Orochimarua.

Kabuto je veľmi záhadný a tajomný. Je ale aj veľmi silný a skúsený ninja a so svojou silou sa ľahko vyrovná aj Kakashimu alebo dokonca jednej z legendárnych sanninov, Tsunade. Aj napriek tomu, že oficiálne je asi len genin, tak má schopnosti na úrovni jounina a je to hľadaný ninja.

Základné informácie

  • Hodnosť: neznáma (hľadaný ninja)
  • Vek: 19; 23 (Shippuuden)
  • Učiteľ: Neznámy jounin, Orochimaru
  • Tím: Tím Kabuto (Yakushi Kabuto, Tsurugi Misumi, Akadou Yoroi)

About violetginstar

Čo by som sem o sebe mohla napísať? No mám 15 rokov a chodím do 9. triedy na ZŠ Jozefa Gregora Tajovského v Senci. Senec sa nachádza pri Bratislave a štát sa nazýva Slovenská republika. :D Ale čo vás po tom? Presnejšie vám aj tak nepoviem, pretože by ste ma vyhľadali. Číslo na stránku nedávam. Moje záujmy sú Supestaristi, čítanie kníh, písanie článkov, tak trocha aj fotenie, možno práca s počítačom, upravovanie fotiek, písanie príbehov. V poslednej dobe sa strašne o všetko zajímam. :D Frustruje ma, že nemám v živote veľa šťastia, no utešujem sa tým, že sú ľudia, ktorí sú na tom so šťastím horšie ako ja. :D Páči sa ti môj názor? Ak áno, Vitaj v klube! =P Moju stránku môžeš zdieľať aj na facebooku: http://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_210936112263334 Pridajte sa. Keď nás bude veľa, mne to vadiť nebude.. ;) ;) rada čítam komentáre, no stránka sa musí rozbehnúť.. a ja nie som populárna.. ;) nemyslím si to ;)

Pridaj komentár